Peter Lemahieu

DJ PETER was in de jeugdbeweging al regelmatig knoppendraaier van dienst. Hij maakte tijdens zijn studentenjaren ook vrije radio. Enkele fuiven later, ondertussen meer dan 20 jaar geleden, volgde het eerste trouwfeest. Peter draaide vanaf zijn beginjaren bijna uitsluitend privé feesten. Af en toe was hij op pad voor EBS Sound & Light of deed hij een DJ-set in een danscafé.

Begin jaren 2000 startte DJ Peter een freelance samenwerking met wat toen ‘Discobar Infinity’ heette. Tussenin hield Peter een pauze van ongeveer zes jaar. Maar de microbe bleef bij deze discofiel verder knagen. Hij hervatte zijn DJ activiteit en coördineert sinds 2011 het INFINITY.be platform.

Sinds 2013 bouwen Peter Lemahieu en Sandy Huyghebaert een nauwe samenwerking uit. Niet verwonderlijk dus dat DJ Peter ook af en toe met de typische oranje DJ’s on the road-das opduikt.

All-round DJ Peter verzorgt privé feesten, bedrijfsfeesten of diner & dans avonden. Met hits van vroeger en nu in de mix. Af en toe versterkt met een fout kantje.

Peter komt zowel uit Diksmuide als uit Zaventem naar je toe met de ‘Funmobiel’!

Missie: fun op je dansvloer.

VRAAG HET AAN

 

previous next