vraag het aan


  Deze pagina is bestemd voor een eerste aanvraag om informatie. Welke dj is beschikbaar? Welke service geniet je? Welke opties kun je kiezen? Als jij voldoende gegevens bezorgt en telefonisch contact toelaat is het mogelijk een schriftelijke offerte te ontvangen. Een fysieke afspraak is mogelijk bij dj Peter Lemahieu te Esen-Diksmuide, Colombostraat 7 (0496 51 14 14).

  Over mezelf


  Naam *

  Vooraam *

  Naam partner

  Voornaam partner

  Contactgegevens


  Tel / Gsm *

  Op welk tijdstip ben je het best bereikbaar? *

  Uw email *

  Straat + Nr *

  Gemeente *

  Detail feestplannen


  Soort feest *

  Naam feestzaal *

  Datum *

  Aantal genodigden (dansfeest) *

  Bijkomende informatie


  Ik ken INFINITY.be via:
  feest-ervaringsuggestie vriendensuggestie feestzaalcollega djceremoniemeesterfotograafFacebookpaginaGoogle

  Extra info:

  Voorwaarde voor schriftelijke offerte: INFINITY.be mag me telefonisch contacteren.

  Ik ben geïnformeerd en ga akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in het privacybeleid. Raadpleeg hiervoor de Algemene voorwaarden. Uit voorzorg bewaren we verstuurde gegevens niet op de webserver.

  De aanvraag is pas verstuurd wanneer je een boodschap op het scherm kreeg en ook een ontvangstmail hebt ontvangen. Emailproviders (Telenet, Proximus, Gmail, Hotmail...) wijzigen soms hun algemene filterinstellingen. Het is mogelijk dat ons antwoord in je SPAM-folder terecht komt. Zie dat desnoods ook na. We reageren altijd snel als de gegevens ons effectief bereiken. Bel zelf even als dat niet gebeurt?  * Velden verplicht invullen aub