voorbereiden


  Gebruik deze invulpagina voor het persoonlijk voorbereiden van een huwelijksfeest. Het is aangeraden definitieve informatie in één keer (bv. 14 dagen vóór het feest) door te sturen. Heb je voor sommige vragen geen inspiratie? Laat het over aan je vakman en vul in: 'DJ'. Is iets niet van toepassing, vul dan in: 'NVT'. Vragen? Hulp nodig? Aarzel niet om te bellen!

  gegevens (double check net vóór je feest)


  Datum feest *

  Feestzaal *

  Voornaam huwelijkspartner 1 *

  Voornaam huwelijkspartner 2 *

  Uw email *

  timing avondfeest vanaf laatste receptie (double check net vóór je feest)


  Aankomstuur gasten avondfeest receptie- en tafel (NIET afzonderlijke namiddagreceptie en ook NIET dessertgasten) *

  Uur aan tafel avondfeest (volledige maaltijd) *

  Aantal personen voor dansfeest *

  feestelijk aankondigen aan tafel + algemene info


  OUDERS aankondigen naar eretafel (kies je zelf, neem dan een opgewekt nummer en geen slow of luistermuziek)

  JaNeen

  HUWELIJKSPAAR aankondigen naar eretafel (kies je zelf, neem dan een opgewekt nummer en geen slow of luistermuziek)

  Eenmaal aan tafel doe je een korte verwelkoming van je genodigden. Hou de microfoon 1 (één) centimeter dicht bij je mond. Indien je ouders in de bloemetjes wil zetten, kan dat onmiddellijk tijdens het verwelkomen gebeuren of later tussen de gerechten. Spreek dat duidelijk af met de zaalverantwoordelijke. Zijn er bedankingen?

  JaNeen
  Muziek bij het bedanken. Laat bij voorkeur je dj kiezen.

  Muziek bij het dessert-pronkstuk en vuurwerk. Laat bij voorkeur je dj kiezen. Dat is meestal iets zeer ritmisch. Kies je zelf? Neem dan een opgewekt nummer en geen slow of luistermuziek.

  openingsdans(en)


  Opgelet: Ga er NIET van uit dat je dj videoversies (bv. YouTube) gebruikt. Indien medley (> 2 tracks) moet je zelf een afgewerkte digitale audiomix bezorgen van goede geluidskwaliteit.

  OPENINGSDANS HUWELIJKSSPAAR

  Nummer openingsdans huwelijkspaar volledig laten spelen?

  JaNeen (vul aan hoe lang in vrij veld onderaan)

  Tweede dans met OUDERS mogelijk en ook gewenst? We nemen meestal een half nummer.

  JaNeen

  Derde dans met OUDERS (schoonouders, plusouders, andere) mogelijk en ook gewenst? Zie verder en licht toe in het vrije veld onderaan.

  JaNeen


  Veel meer trage nummers na elkaar zijn afgeraden. Van het begin af moet de dansvloer op korte tijd gevuld worden. Kies hoe de dj het dansfeest verder op gang brengt:

  dansvloer vullen na opening


  KEUZE 1, SLOW: dj nodigt iedereen tegelijk uit op de dansvloer na de openingsdans (of tijdens de tweede/derde openingsdans met ouders)

  KEUZE 2, PARTY: idem met uptempo partymuziek
  KEUZE 3, Vermenigvuldigingsdans met marsen (schlagers) 5-tal keer oproep om andere partner in de zaal te kiezen (behalve senioren afgeraden want vaak niet meer succesvol)

  Opgelet: om het zeker te laten lukken is jullie inzet nodig. Enkel dj laten aankondigen leidt ertoe dat iedereen blijft zitten wachten op anderen. Verzoek dus zelf op voorhand persoonlijk aan de gasten van de eretafel en je beste vrienden om samen naar de dansvloer te komen en rondom jullie mee te dansen! Verduidelijk je keuze in het vrij veld onderaan. Bijvoorbeeld indien dans met de ouders niet mogelijk is.

  nuttige info voor mijn dj


  Ik sta toe dat mijn dj een gevarieerd programma brengt om iedereen op het feest te betrekken. De dj kan opgestuurde tracks van slechte geluidskwaliteit weigeren of vervangen door een andere versie!

  Samenstelling publiek
  5-14 jaar15-29 jaar30-44 jaar45-59 jaar60+ jaar  Voorkeuren
  Van alles een beetje (basisprincipe)Traditionele dansen / groepsdansenSchlager / NederlandstaligAmbiance / Apresski / FoutDisco / Pop / 70's-80'sNineties / NilliesHitparade / CommercieelEDM / (Retro) HouseRNB / Hip HopRock / Alternatief

  Formuleer beknopt detail openingsdans, jarigen, nuttige info, belangrijke nummers. Je mag zelf GEEN afzonderlijke afspeellijst via Word, Excel, e-mailopsomming, streamingservice, foto/scan van handschrift enzovoort opstellen.

  Welke nummers NIET

  Lees ook: 7 tips voor een volle dansvloer!

  bevestigen


  Opgelet. Velden met een * verplicht in te vullen a.u.b.

  *Ik ga akkoord met het privacybeleid en stuur gegevens naar Peter Lemahieu te Diksmuide met ondernemingsnummer BE 0858.900.158. Uit voorzorg bewaart deze aanvraag de verstuurde gegevens niet op de webserver.

  De voorbereiding is pas verstuurd wanneer je een boodschap op het scherm kreeg en ook een ontvangstmail hebt ontvangen. Die mail bevat ook een kopie van je ingevulde gegevens. Emailproviders (Telenet, Proximus, Gmail, Hotmail...) wijzigen soms hun algemene filterinstellingen. Het is mogelijk dat ons antwoord in je SPAM-folder terecht komt. Aarzel niet te bellen bij enige twijfel over de goede ontvangst.