Dj Peter


Dj Peter brengt hits en dansmuziek van vroeger en nu netjes in de mix. Zijn professionele aanpak is aangepast in functie van je aanwezige gasten en het welslagen van je dansfeest.

LEMAHIEU Peter
0496 51 14 14
Colombostraat 7
8600 Diksmuide (Esen)
BE 0858.900.158
visitekaartje


Historiek

Twenty-ten’s

Samen met dj Kris(+) transformeerde Peter ‘Discobar Infinity’ naar INFINITY.be (2011) en speelde er een organiserende sleutelrol. Sinds 2013 is dj Peter Lemahieu uitbater van het merk en is dj Sandy zijn vaste zakenpartner.

Nillies

Begin jaren 2000 was dj Peter actief bij het toenmalige Discobar Infinity. Hij nam ook nog steeds eigen opdrachten aan en werkte als freelancer met verschillende collega’s samen.

Nineties

Na enkele toevallige optredens volgde een eerste opdracht voor een huwelijksfeest in 1991. Ondertussen deed hij ervaring op, en leerde als freelancer collega’s en enkele verhuurbedrijven van klank- en licht in de buurt kennen. Hij bouwde een uitgebreide verzameling CD’s op. Men heet dit soms: een uit de hand gelopen hobby.

Eighties

Peter was in de jaren 80 lid van jeugdbeweging Chiro Esen. Op een ouderavond, diavoorstelling of reunie met de oudleiding trof je Peter zeker aan bij de geluidsapparatuur. Tijdens zijn studententijd en militaire dienst ging hij onder alias Peter Vanhie op zondagnamiddag live bij het vrije radiostation ‘Radio West’.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoRoodApart.bmp

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is djsotr-630x1024.png